Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen fiúk jönnek be? Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Gondolok itt alkatra, személyiségre és öltözködésre.

Kort is írjatok! :D

2017. febr. 19. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani.

Millió kedves fiú van mégis alig tudok elbeszélgetni 5-el.

Ez millió dologotól függ, szituáció, élethelyzet.

L

2017. febr. 19. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Na, csak van valami ideálod! ^^
2017. febr. 19. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Az introvertált, hosszú hajú művészlelkek.

15/l

Na jó, igazából a fentiek jó tulajdonságok, de nem alkotnak egy személyiséget.

Szóval,ezek mellé társulhat a nyitottság, bölcsesség, utazni szeretés, életkedv, szerénység, törődés, talpraesettség, kedvesség,odaadás,kitartás,sportszeretet, intelligencia,különbözőség-vagyis valamiféle egyediség...

Ne legyen: bunkó, ,,átlagos",rossz humorú,önző, béna, túl vékony vagy túl kövér,káromkodós, ,,papucs", együgyű, otthonülős, cigizős, baromkodós, meg hát a fentiek ellentéte (stb.)

2017. febr. 19. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem már az is elég ha él.:)
2017. febr. 19. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
A sukár cigánylányok.
2017. febr. 19. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Lol #3 így elolvastam az első három dolgot amit írtál és megörültem hogy óó van akinek lehet hogy bejönnék... Aztán tovább olvastam és lehervadt a mosolyom xd

17/f

2017. febr. 19. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet felőlem a világ legundorítóbb nője is, csak létezzen és szeressen :D

16/F

2017. febr. 20. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

14/L vagyok:D

Külső: barna boci szemek, barna rövid haj (nem "pávás", mert attól agyérgörcsöm van. pfejj.) Alkatra inkább a vékonykák jönnek be. Plusz az sem hátrány, ha jó a popsija:D

Belső: szerintem az tök aranyos amikor egy fiú eleinte félénk, aztán megnyílik. Imádnivaló humorral rendelkezzen. Ééés ha kedveli a Nyugat (folyóirat) költőinek verseit, illetve Picasso/Miachelangelo munkásságát, akkor elrabolom és nem engedem el magam mellől:3

2017. febr. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!