Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen fiúk jönnek be? Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?
Gondolok itt alkatra, személyiségre és öltözködésre.
Kort is írjatok! :D
Ezt így nem lehet megmondani.
Millió kedves fiú van mégis alig tudok elbeszélgetni 5-el.
Ez millió dologotól függ, szituáció, élethelyzet.
L
Az introvertált, hosszú hajú művészlelkek.
15/l
Na jó, igazából a fentiek jó tulajdonságok, de nem alkotnak egy személyiséget.
Szóval,ezek mellé társulhat a nyitottság, bölcsesség, utazni szeretés, életkedv, szerénység, törődés, talpraesettség, kedvesség,odaadás,kitartás,sportszeretet, intelligencia,különbözőség-vagyis valamiféle egyediség...
Ne legyen: bunkó, ,,átlagos",rossz humorú,önző, béna, túl vékony vagy túl kövér,káromkodós, ,,papucs", együgyű, otthonülős, cigizős, baromkodós, meg hát a fentiek ellentéte (stb.)
Lol #3 így elolvastam az első három dolgot amit írtál és megörültem hogy óó van akinek lehet hogy bejönnék... Aztán tovább olvastam és lehervadt a mosolyom xd
17/f
Lehet felőlem a világ legundorítóbb nője is, csak létezzen és szeressen :D
16/F
14/L vagyok:D
Külső: barna boci szemek, barna rövid haj (nem "pávás", mert attól agyérgörcsöm van. pfejj.) Alkatra inkább a vékonykák jönnek be. Plusz az sem hátrány, ha jó a popsija:D
Belső: szerintem az tök aranyos amikor egy fiú eleinte félénk, aztán megnyílik. Imádnivaló humorral rendelkezzen. Ééés ha kedveli a Nyugat (folyóirat) költőinek verseit, illetve Picasso/Miachelangelo munkásságát, akkor elrabolom és nem engedem el magam mellől:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!