Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év körüli lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be?
Nekem fõleg a 170cm-né nagyobbak (mert én is ennyi vagyok).
Fehér bõrűek, hajuk mindegy csak ne göndör legyen. Olyan aki nem páwa és nem az a tipikus 'szép fiú' hanem inkább picit stréber. Van normális hobbija, nem a GTA as egyetlen téma amirõl lehet vele beszélni, ápolt, művelt, kedves, vicces, lehet vele játszani/viccelõdni és nem romantikázik állandóan.
14/L
Okos értelmes fiúk.Akik nem rosszak hanem inkább a stréberek akik tanulnak is és nem cigiznek.Aki nem akar bele vinni a rosszba és mindent meg lehet vele beszélni.Ne legyen tőlem alacsonyabb (172 cm vagyok).
És ne legyen hosszú és/vagy göndör haja.
14/L
Ha valaki magára ismert , dobjon egy üzit, én visszaírok :)
az olyanok, mint Venczli Alex <3.
Na jó, ez hülyeség volt.. amúgy a kedves okos, vicces, kicsit magasabb, barna hajú, kék szemű <3. Vékony(ka) :D . Vagyis nem szeretem azokat akigyúrt fiúkat, akik buták menőznek és cigiznek.. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!