Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajok nektek bejönnek?
Figyelt kérdés
Haj:barna,szőke melírral
Magasság:170cm
Súly:50kg (Nem vagyok gebe nekem ez ideális súly)
Öltözködési stílus:grunge
Személyiség:egy életvidám sokat mosolygó csaj,akinek vannak néha jó beszólásai.
Hobbi:Art journal szerkesztés,görkorizás
2017. febr. 17. 23:57
1/5 anonim válasza:
Kismillió ilyen lány van, mégis pl. Az ember csak párral van jóban.
Ez sok dologtól függ, kisugárzás, adott szituáció..
Pl.ezer.meg ezer kedves ember van mégis bírok vagy ötöt, tehát ezt így nem lehet megmondani.Logic.
L
2/5 anonim válasza:
Nekem a leírás alapján nagyon tetszene, bár csak képpel tudnék véleményt mondani :) 18/f
4/5 anonim válasza:
Valóban jól hangzik, de ahogy előttem is írták, csak képpel lehet részletesebb véleményt írni. :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!