Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Csak szerintem van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Csak szerintem van így?

Figyelt kérdés
Úgy veszem észre mostanság, hogy a fiúk egyre félénkebb és "beszaribbak" lesznek, és főleg a kicsit jobban kinéző kategóriára gondolok. Félreértés ne essék, senkit sem szeretnék megbántani csak észreveszem, hogy mostanság a jobb képű fiúknak kisebb az önbizalmuk mint nem annyira helyes társaiknak.
2017. febr. 17. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Leonetta drága, ez azért van mert már az átlagos lányoknak is alfahím kell, akire nem lehet nézni de a napra igen. Úgy nagy általánosságban ezt lehet tapasztalni.
2017. febr. 17. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia, ez már nekem is feltűnt, bár külsőtől függetlenül. Fogalmam sincs, hogy miért de velem szemben is sok fiú félénk. Pedig nem adok rá indokot nekik szerintem, sőt én is félénken reagálok általában, de mikor közvetlen vagyok velük, akkor hamar feloldódnak. :) Bár amilyen lányok vannak mostanság, nemcsoda...

19/l

2017. febr. 17. 19:57
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Oké de nem pont ezeknek az "alfahímeknek" kellene olyan egóval rendelkezni amellyel kb 5 ember összesen?
2017. febr. 17. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Jo eszrevezel, azt hiszem area utalsz ebben milyen jo lenne ha mindenki én lenne, nem lenne tobb sajnaltatas a kulsovel kapcsolatban, mindenki meglenne magaval elegedve, nem lenne amnyo buta ember es meg szerenyebbek is lennenek az emberek mint most.

Azt varom hogy egy lany megirigyelje az arcom aztan atmuteti magat énre akkor tuti rahajtok magamra.

2017. febr. 17. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Tokmindegy ugy is megcsaljatok a fiutokat pfff
2017. febr. 17. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Azért nem kellene ennyire általánosítani...
2017. febr. 17. 20:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen 5-ös mit kell általánosítani? He?Pfff.😤😤 Engem speciel a pasim csalt meg! Én is mondhatnám,hogy tök mindegy úgy is megcsaljátok a barátnőtöket!

Mégsem teszem,mert tudom,hogy van normális köztetek csak nem találtam még meg!19L.

2017. febr. 17. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Engem meg nem csaltak meg, habar sajnos sokszor veget er egy egy kapcsolatom amiatt hogy inkabb magamhoz nyulok elobb mint a paromhoz de hat ha vonzobbnak latom magam aklor tudja már a sorrendet...

Erre mondom azt hogy oruljon hogy egyaltalan egy olyan alak mint en erzekelem neha a jelenletet es nem tojok a fejere.

2017. febr. 17. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem ezt tapasztalom a környezetemben. A legtöbb nagyon helyes pasinak bizony van önbizalma, és rengeteg olyannak is, aki amúgy semmi extra nem lenne, de a magabiztossága és a stílusa megnyerővé teszi. Természetesen vannak kivételek.

18/l

2017. febr. 17. 20:22
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Minden noben benne van a megcsalasi vagy:)
2017. febr. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!