Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon vonzóak az orosz lányok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen odáig vagyok értük. :-) Olyan ritka, amikor összefutok eggyel, aki beszél magyarul is. Hol lehetne ismerkedni velük? Esetleg itt van orosz származású lány? :-)
17/f
2016. aug. 21. 16:15
2/9 anonim válasza:
Jók-jók, de még mindig a Magyar lányok viszik a prímet.
3/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy a magyar lányok a legszebbek, ahhoz kétség nem férhet :-) de nemzetközi szinten csak az orosz lányok vannak nálam versenyben :-D
2016. aug. 21. 16:42
4/9 anonim válasza:
Nagyon sokfelek, nem mindegy, hogy egy Novoszibirszkben felnott skandinav-jellegurol, egy moszkvairol/petervarirol vagy egy kazah hatar kornyeken elorol beszelunk. De szerintem is szepek ugy atlagban es akarcsak a magyarok, ok is valtozatosak :)
Ismerkedni szerintem egy nemzetkozi levelezooldalon tobb eselyed van veluk, mint itt.
5/9 A kérdező kommentje:
Skandináv arcúak bájosak :-) igen, elég sokat számít, hogy melyik részét nézzük Oroszországnak, mert szó mi szó, nem kicsi az ország :-D
2016. aug. 21. 16:53
6/9 anonim válasza:
Nekem is tetszenek és mivel a magyar lányoknak úgysem kellek, már azon gondolkodom hogy cseh, ukrán, orosz / egyéb Kelet-európai lányt választok páromnak.
7/9 anonim válasza:
szerintem meg a szláv nők szebbek mint a magyarok
8/9 anonim válasza:
Én félig német származású is vagyok, az nem jó?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!