Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most hogy értelmezzem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik nekem, rá is írtam, beszélgettünk (ez 11.én volt) másnap is írt, meg ha nem is írtam vissza is írt még tovább...valentinapon reggel azzal kezdte hogy boldog valentinapot kívánt meg mindig ír reggel...suliban csak köszönünk egymásnak, de ma vártam a buszt a megállóban és pont arra sétált, de meg se állt mondjuk tény hogy jött a buszom is, de előtte egy másik...de azért értékeltem volna ha megáll egy pillanatra...aztán azt mondta hogy azt hitte hogy felszállok a buszra és ezért nem várt meg, meg siettet...a csajról annyit hogy kicsit beképzelt, olyanokat kérdez amire vagy jól (bókolva) vagy rosszul tudok válaszolni...aztán ha bókolok neki küldi ezeket a röhögős smileykat, mintha csak tényleg röhög rajtam....de ő nem igazán szokott nekem, csak igazándiból érdeklődik felőlem...hogy mi van velem, mit csinálok ilyenek...most akkor mi lehet? Tetszem neki vagy nem? Ki akarja csak használni hogy valaki bókolgat neki? Vagy, vagy, vagy...magam sem tudom...szerintetek?

16f 15l

2017. febr. 15. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a reggelt azzal kezdte hogy boldog valentinnapot kívánt akkor ez egy virágzó kapcsolat kezdetét is jelentheti. javaslom küld el ezt neki ezt a számot ennek van mondanivalója https://www.youtube.com/watch?v=6gG_7hOv1ho
2017. febr. 15. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább ezt küld el neki : [link]
2017. febr. 15. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy lehet túl gyors a tempo? Mit várjak tőle, ha csak 4 napja ismerjük egymást...másnap már beceneveket adott nekem, meg megváltoztatta a chat színét, természetessen rózsaszínre...de közben burkoltan kérdezte hogy van e barátnőm, mondtam hogy nincs, és erre azt kérdezte hogy szeretnék e...félek hogy pofára esek, fura a csaj :/ vagy csak én vagyok ilyen paraoniás a sok kudarc után?
2017. febr. 15. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, ha arról kérdez hogy van e barátnőd, az azt jelenti,hogy tudni akarja,hogy volna e esélye. És ha megkérdezi,hogy akarsze.... Ember, ezt te sem gondolhatod komolyan... akar valamit.

18l

2017. febr. 15. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, de ott van bennem hogy mi van ha csak szivat...
2017. febr. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!