Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Tetszik egy fiú?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú osztálytársam de nem tudom mit tegyek hittanon 8-an vagyunk abból én egyedül lány és ő id ott van meg a haverjai egyszer filmet néztünk hittanon akkor a kezét áttette a vállamon de Szerintem szórakozásból.Egyszer meg egymás szemébe néztünk kb 2 percig. De nem hinném hogy bejövök neki mit tegyek?? Néha jófej velem néha nem beszélünk és nem tudom mit tegyek segítenének 14/L2017. febr. 13. 22:22
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy kedvel. Ilyenkor tudom, hogy nehéz egy épkézláb mondatot kihozni, de próbálj meg kommunikálni vele.
2/5 anonim 

válasza:

Most komolyan van elég ilyenből ne spameld legalább vele a humor kategóriát-,-
3/5 anonim válasza:
2 percen át csak a másik szemébe bámultatok mozdulatlanul? Igen, ezt Farkasszem-nek hívják, nagyon jó játék. ;]
4/5 A kérdező kommentje:
Köszömön a válaszokat,és utólag nem tudom miért a humor témába került -,-"
2017. febr. 14. 16:53
5/5 anonim 

válasza:

Majd én elárulom miért: tele van ilyen kérdésekkel az egész az oldal és ez már egyeseket idegesít
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!