Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és nem hogy puszit se kaptam még de még egy ölelésig se jutattam el.ennyire visszataszitó lennék?:(2017. febr. 13. 21:25
1/6 anonim válasza:
Szia, először is fiú vagy vagy lány? Én 19 vagyok és ha ez számít nekem se volt még soha párkapcsolatom, igaz puszit meg ölelést már kaptam. Egyáltalán nem vagy visszataszító, ez nem annak a függvénye. Ne érezd emiatt magad rosszul, lehet hihetetlen de egyszer elfog annak is jönni az ideje. Ne aggódj emiatt.
3/6 anonim válasza:
Én is igy vagyok ezzel...:/ pedig csak 17 vagyok :(((
4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok ez lemaradt
2017. febr. 14. 08:08
5/6 anonim válasza:
Ha fiú vagy nem gond. Később biztosan szerencsésebb leszel. Eljön az életedbe egy számodra kedves, aranyos lénylány, akit szépnek látsz. Lehet kövér, rusnya, keléses és büdös lesz, de egy percig se aggódj emiatt, mert szeretni fog.
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező... Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Egy lány sem akar a külsőm miatt megismerni.. :( 20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!