Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem olyannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem olyannak néznek, mint amilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagosan öltözködöm, nem szeretek feltűnni. Arcom, alakom szintén átlagos, nem vagyok elhízva, de nincs "kidolgozott" testem.

A problémám annyi, hogy sajnos eddig akárkivel ismerkedtem meg, egy idő után elmondták, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire értelmes/intelligens vagyok. Ez azért zavar, mert így azok az emberek, akik ilyen lányokat keresnek elkerülnek. Hogyan tudnám ezt megoldani?

Egyébként az érdeklődési köreim sem szokványosak, így tényleg olyan vagyok, mint egy kinder tojás :)

2017. febr. 12. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagy átlagos.
2017. febr. 12. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Átlagos vagy, nem értem miért gondolják, hogy nem vagy aki vagy. Engem meg egész nap gúnyolnak szekálnak meg azt mondják, hogy meleg vagyok pedig nem.
2017. febr. 12. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy átlagos és ez jó. Az, hogy intelligens vagy szintén hatalmas plusz. Nem tudom, hogy emiatt miért ábrándultak ki belőled. Én pl. egy buta lánnyal el sem tudnám képzelni magam... Úgyhogy szerintem ne változtass semmin, mert ez így jó. :)

16F

2017. febr. 12. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagyis nem vagy átlagos
2017. febr. 12. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismerős, csak én mind a kettő tudok lenni.
2017. febr. 13. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne azzal foglalkozz, hogy milyennek néznek, hanem azzal, hogy valójában milyen vagy, és milyen akarsz lenni.
2017. febr. 13. 13:49
 7/7 KakashiSensei ***** válasza:

A külső egy idő után nem fog számítani a többieknek, ha megismernek, akkor a személyiséged alapján fognak megítélni. Kisebb koromban engem is másmilyennek gondoltak, de most, hogy bebizonyítottam, hogy nem a külsőm vagyok, máshogy kezelnek.

Idővel a hozzád hasonló emberek keresni fognak. :)

2017. febr. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!