Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Néznek a csajok és amikor oda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néznek a csajok és amikor oda megyek, hogy flörtöljünk akkor taszítóak és flegmák, miért?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok,elég sokszor néznek a csajok és amikor oda megyek nagyon taszítóak és flegmák,igaz eddig volt úgy hogy 1 hét után más csaj kellett de az rég volt,miért csinálják ezt?

2016. jún. 28. 19:59
1 2 3 4
 1/38 likebike ***** válasza:
100%
Mert nem biztos,hogy azért néznek,mert jól nézel ki,nem tudom.
2016. jún. 28. 20:05
 2/38 anonim ***** válasza:
87%

Elképzelhető, hogy röhögnek rajtad.

Kisfiú vagy még.

Szerintem azért figyelnek meg mert annyira taszító vagy számukra nem feltétlen külső hanem belső miatt, h ha meglátnak megpillantanak.

Kb 10 emberből 5 rámnéz, de nem azért mert akar valamit...

Szerintem te neked soha nem volt nőd, ha még ezt sem tudod.....

2016. jún. 28. 20:06
 3/38 A kérdező kommentje:
De volt nőm, van aki néz mosolyog ha oda megyek vagy ilyesmi akkor már flegma
2016. jún. 28. 20:09
 4/38 A kérdező kommentje:
És miért röhögnének,exem is néz egyfolytába ha a pasijával van akkor is és egyszer kedves egyszer flegma
2016. jún. 28. 20:10
 5/38 anonim ***** válasza:

Istenkomplexus... Remélem kigyógyulsz belőle...

Küldjél már magadról egy képet, Adonisz!

2016. jún. 28. 20:14
 6/38 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz,mert nem értem:😂
2016. jún. 28. 20:15
 7/38 Egyenes út ***** válasza:
Azért röhögnek,mert olyan ronda vagy,mint a bűn.!!!
2016. jún. 28. 20:16
 8/38 A kérdező kommentje:
15 évesen több barátnőm volt mint neked 😂
2016. jún. 28. 20:17
 9/38 A kérdező kommentje:
És a röhögés meg a mosolygás külön más fogalom
2016. jún. 28. 20:18
 10/38 anonim ***** válasza:

Az istenkomplexus egy tudattalan komplexus,amely azt a tudattalan meggyőződést foglalja magában,hogy az adott illető isten.Az elmebetegségek azon formája,amelyben a beteg önmagát nyíltan istennek hiszi.Az istenkomplexus az estek többségében rejtett,vagyis tudattalan marad.

A te eseted is hasonló, mindenben azt képzeled bele h körülötted forog a világ. MOndom, egy képet küldhetnél h megnézzük milyen adonisz vagy :D

Nekem eléggé úgytünik h istenkomplexusod van :D D: XD

Vagy

Csak egy törpe vagy aki élvezi h itt gyk-n kérdezgethet valótlan dolgokat.

2016. jún. 28. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!