Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tettszik ez a név?
Figyelt kérdés
Szerintetek az Euniké vagy Eunika név szép? Tettszik nektek?2017. febr. 11. 16:48
1/8 anonim válasza:
NEm, olyan mintha egy tyúk neve lenne, abból meg levest főznek, tyúklevest, a tyúklevest meg nem szeretem, így ezt a nevet sem szeretem.
3/8 anonim válasza:
Eunikáról akaratlanul is a Mónika jut eszembe, egyébként ne haragudj de nem tetszik egyik sem.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszónöm a véleményket.😃Megy a zöld kéz mindenkinek.👍
2017. febr. 11. 17:02
5/8 anonim válasza:
Van egy lány, akit látásból ismerek és így hívják.
Kedves, vidám és felszabadult.
Felénk nem túl gyakori név, de az Alföldön ismertebb.
Semmi bajom nincs vele. Sokkal kifinomultabb és különlegesebb, mint a Dzsenifer, Tifani, Sugárka és társai.
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam a tetszik-et. A kérdésben is meg a szövegben is. Boccs.😳🙇
2017. febr. 11. 17:35
7/8 anonim válasza:
Valakinek tetszik, valakinek nem. Én szeretem a különlegesebb neveket, de ez nem tetszik.
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez a nev engem egy 100% ciganyra emlékeztet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!