Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez a belső tettszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez a belső tettszik nektek?

Figyelt kérdés

Jó humor érzékü érett gondolkodású de kicsit elzárkózott ezt ugy értem hogy csak egy adott körben beszélgetek (mutálás óta) de ez már kezd oldódni kicsit perverz de nem mindenben azt látom társaságban kezelem az indulatom viszont ha egyedul vagyok akkor káromkodok de ha nagyon felb*asznk kap a fal egyet (vagx mikor mi) beszélgetni sokat beszélek 16fölöttiekkel de a kprombeliekkel a legtöbbet külsőre szerintem átlagos vagyok csak van egy bőrbetegségem ami néha kijön izomzatom van kevés de nem az a qrva sok

Bocsi a sokhibáért telórol írok

13f

2016. aug. 3. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Melem szimpatikusnak tünsz 😊
2016. aug. 3. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi *nekem
 3/11 A kérdező kommentje:

Zenei ízlésem eltér a többségtöl inkább régebbi rockot hallgatok nem a mai kisgrofót és társait de nem vagyok rocker (azaz nem ugy öltözködöm)

Ja és szemüveges vagyok

4/11 anonim ***** válasza:
Szimpi vagy nekem is
2016. aug. 3. 22:26
 5/11 A kérdező kommentje:
És egy kérdés a !!!NEM!!! r*b*ncok milyen helyeken járkálnak? orosházán pl melyik hely az ahol találkozni lehet velük
2016. aug. 3. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Az utcán nappal drága barátom.
2016. aug. 3. 23:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Én azthittem éjféltkor teliholdkor a sikátorokban amugy itt ohn meg járkálok a városban de csak 15-16 és afelettiekkel találkozok az utcán meg néha osztálytárssal természetesen azzal amelyik r*bi
2016. aug. 4. 06:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak hülye vagy és gőzöd sincs,hogy mit akarsz...úgyis mindjárt kezdődik az iskola..majd ott találsz 13 évest...
2016. aug. 4. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
egyik lányt se érdekel a belsőd :D
2016. aug. 4. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Ott a suli -.- Nekem kicsit sem jössz be xd. Taszító vagy nagyon 14/L
2016. aug. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!