Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Vanvegy lány az osztályomban akibe szerelmes vagyok (nem csak én hanem a még pár fiú is és ők csak megakarják du*ni pedig 12 évesek) és 2-6 hónap és elköltözöm németbe 3 évre na mind1 csak hogy elmondjam el neki még és hozzak ki belőle (mármint a "kapcsolatból")amit tudok vag már hadjam ?
Ui: Bocs a hibákért és a hosszú szöveg miatt
Új szöveg:
Van egy lány az osztályomban akibe szerelmes vagyok (nem csak én hanem a még pár fiú is és ők csak megakarják du*ni pedig 12 évesek) és 2-6 hónap és elköltözöm németbe 3 évre na mind1 csak hogy elmondjam e még neki h szeretem és hozzak ki belőle (mármint a "kapcsolatból")amit tudok vag már hadjam ?
Ui: Bocs a hibákért és a hosszú szöveg miatt
Elsőnek is te nem szerelmes vagy csak tetszik neked. A kettő azért nem ugyan az.
Szerintem hagyd rá az egészet. Nem éri meg, hogy aztán rosszabb legyen az egész mikor elmész németbe és vele kénytelen leszel szakítani. Hidd el nőből van elég, és még bőven ráérsz választani ;)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!