Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne?
Kicsit magamról: nem vagyok beszédes, imádok csak úgy ulni és nem csinálni semmit gyakorlatilag imádok agyhalott tevékenységet végezni. Nem szeretek beszélgetni, de ha valaki tetszik nos akkor sem... feláll a hátamon a szor ha nekem kell témát felhoznom inkáb nem mondok semmit minthogy valami rosszról beszéljek. attól méginkább ha állandóan nekem kell ráírnom valakire na az kész...
a sztori pedi taliztam egy lánnyal kb. egy hete, ittas voltam már mikor megláttam ot de nem mentem oda hozzá mert mondom nem veszem el az életkedvét de aztán kénytelen voltam mert a barátnoje odajott hozzám és egybol hivott hozzá aztán mentunk egyutt tovább inni. na most egyutt aludtunk nem volt semmi csak alvás legalábbis próbálkozás az alvással... o mint kiderult messze lakik sajnos és el is ment haza na én bejeloltem facen visszajelolt és beszélgettunk egy napot... aztán nekem meló volt és nem tudtam ráírni mert nincs okos telefonom a gépet meg alig volt erom bekapcsolni... na de most pár nap után látom hogy nem írt azóta és az a kérdésem hogy most mit csináljak? írjak én vagy nem érdeklem ot? ha írjak akkor mit? szokásos sablonduma hogy hogy vagy? és utána? koszi a seítséget!
Hát ez tényleg nagyon cuki. *-* :D
Tényleg írj, te vagy a fiú. :)
Ha ennyire megfogott, írj valami olyat, hogy ezt lássa. Mondjuk az "azóta rád gondolok" biztos igaz, és nagyon nyerő szerintem. :)
Jaj, szegénykém, most kínos helyzetben vagy a Valentin nap miatt... :/ Nem tudom, szerintem ha csak egyszer találkoztatok, elég ha írsz neki valami romantikusat aznap, már az is nagyon fel fogja dobni a napját. Meg ha szépen megmondod, megérti, hogy dolgozol, de lehet, szóba se kerül, akkor hagyd. Csak beszélgess vele minél többet, hogy lássa, mennyire érdekel téged.
Most persze nagyon előre szaladtam, de ha válaszol, meg persze nem egyszavas válaszokat ír, meg visszakérdez, tudhatod, hogy te is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!