Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak először a "Szia" után Facebookon egy Dj nek?
Figyelt kérdés
Találkoztam már vele, táncoltam a zeneire meg minden, es nagyon jo volt nagyon megtetszett, de ezt csak utólag vettem eszre, ott még nem tudtam. És mivel megtetszett, bejeloltem Facebookon es visszaigazolt, szeretnék vele beszélgetni valamiről ebben segítsetek hogy miről, valami jo dolgot szeretnek neki mondani. Szerintetek?2017. jan. 4. 17:52
1/3 anonim válasza:
Hát azt h :
Szia van kedved kavarni velem?
2/3 anonim válasza:
háth dicsérd a zenéit ....arra majd bekattanXD
3/3 anonim válasza:
Szia! Milyen DAW-ot használsz? Melyik a kedvenc plugined? Milyen bus kompresszort használsz a group-okon? Melyik mastering szoftvert használod? Mit gondolsz a Pioneer Tour okádékságáró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!