Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá írjak vagy inkább ne?
Ezek kb sosem jönnek be. Nekem akkor tetszettek osztálytársak, amikor sajnos nagyon szűk volt az ismeretségi köröm és nem is jártam sehová a sulin és otthonon kívül.
Veled is szerintem ez lehet. Mész suliba és haza minden nap, látsz 100-200 embert, beszélsz 10-20 emberrel és tetszik 1-2 ember. Ez így nem jó. 0% hogy te is bejössz neki.
Nekem akkor nyílt ki a világ, amikor elkezdtem más dolgokat is csinálni az életben. Járni fesztiválokra, koncertekre (akár barátokkal akár koncertre magamban), eljártam hétvégente este a barátokkal beülős helyekre, lettek társasági hobbijaim (sport, zene, tánc, egyház (ezek most csak példák, nekem nem volt mind)) és hasonlók. Ha már osztálytárs tetszik, az 99% hogy régen rossz, mert valószínűleg egyszerűen csak nem ismersz elég embert hogy más is tetsszen.
#4es vagyok
Ha félénk vagy,hát félénk vagy..valamit mégis lát benned, különben nem hívna magához..nem vagy neki közömbös,ez azért valami :) Ez a gondoltad bátorítson téged annyira,hogy merd megtenni a következő lépést..
Írni, vagy nem írni. Ez itt kérdés.
Ha ez a kérdés inkább ne, tedd meg legalább számára ezt a kis szívességet. Tök jóféle legok jönnek ki mostanság inkább azokkal foglalkozz még ha már ez ilyen shakespeare-i dilemmát okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!