Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá írjak vagy inkább ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá írjak vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársam és nem tudom, hogy írjak-e neki vagy inkább ne.
2017. jan. 24. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Ezek kb sosem jönnek be. Nekem akkor tetszettek osztálytársak, amikor sajnos nagyon szűk volt az ismeretségi köröm és nem is jártam sehová a sulin és otthonon kívül.

Veled is szerintem ez lehet. Mész suliba és haza minden nap, látsz 100-200 embert, beszélsz 10-20 emberrel és tetszik 1-2 ember. Ez így nem jó. 0% hogy te is bejössz neki.

Nekem akkor nyílt ki a világ, amikor elkezdtem más dolgokat is csinálni az életben. Járni fesztiválokra, koncertekre (akár barátokkal akár koncertre magamban), eljártam hétvégente este a barátokkal beülős helyekre, lettek társasági hobbijaim (sport, zene, tánc, egyház (ezek most csak példák, nekem nem volt mind)) és hasonlók. Ha már osztálytárs tetszik, az 99% hogy régen rossz, mert valószínűleg egyszerűen csak nem ismersz elég embert hogy más is tetsszen.

2017. jan. 24. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor azt csinálom, hogy nem írok, hanem csinálok mást, elfoglalom magam. Ha egy óra múlva is azt érzem, hogy rá akarok írni, akkor ráírok, lesz, ami lesz.
2017. jan. 24. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne. Nem lesz ebből semmi.
2017. jan. 24. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez biztos a felnőtt kategóriába tartozik? :) Amúgy ha tetszik egy osztálytársad, akkor ne írj rá, hanem személyesen "támadd be"..ülj oda hozzá,beszélgess vele, keresd a társaságát, vagy mégjobb, ha elhívod valahová suli után (pl: " szia, xy haverékkal délután megyünk xy helyre, nem lenne kedved jönni?) Ha elutasít egyszer, nem baj, hívd el legközelebb újra (változathataz a módszeren, ha úgy tetszik, csak essen le neki,hogy szeretnél vele lenni) :)
2017. jan. 24. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es elég félénk vagyok. De volt hogy ő hívott oda magához és a haverjaihoz beszélgetni.
2017. jan. 24. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Basszus. Osztálytársad? Beszélj vele, minek írogatsz? Szánalmas. Dugni is telefon keresztül akarsz?
2017. jan. 24. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:

#4es vagyok

Ha félénk vagy,hát félénk vagy..valamit mégis lát benned, különben nem hívna magához..nem vagy neki közömbös,ez azért valami :) Ez a gondoltad bátorítson téged annyira,hogy merd megtenni a következő lépést..

2017. jan. 24. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Írni, vagy nem írni. Ez itt kérdés.

Ha ez a kérdés inkább ne, tedd meg legalább számára ezt a kis szívességet. Tök jóféle legok jönnek ki mostanság inkább azokkal foglalkozz még ha már ez ilyen shakespeare-i dilemmát okoz

2017. jan. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!