Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül ki gondolja még így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül ki gondolja még így?

Figyelt kérdés

Pasi vagy barátnő híján az egész valentinnap szar. Látni azt ahogy mások enyelegnek egymással én meg maximum egy két szivecske formájú csokival. Miért van egyáltalán valentinnap?!

L

2017. febr. 8. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lesz pasid mégérted, de az is lehet hogy egyikőtöknek sem fog bejönni a dolog, és akkor figyelmen kívül lehet hagyni;)
2017. febr. 8. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Én akkor is hülyeségnek tartom, ha épp van valakim. Most már csak a magamutogatásról szól, hogy kiposztoljuk faebookra hogy mit vettünk meg kaptunk, plusz még egy csókolózós kép és ennyi. Nem ezen az egy napon kell szeretni és tisztelni a másikat, hanem állandóan.
2017. febr. 8. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
nem kell vele foglalkozni :) majd túllesz rajta mindenki aztán vissza a normálisba :)
2017. febr. 8. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
En nem unneplem meg rzt a napot, akkor se tennem ha parom lenne, 1 napig eljatszani jogy minden szep es huhhh de rozsaszin hulyeseg a normalis paroknal heti vagy havi rendszeresseggel van ilyen es nem kell ehhez kulonnap.
2017. febr. 8. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Óriási üzlet van benne.Engem soha sem érdekelt, ha volt párom, ha nem.Én viszont nem szoktam látni enyelgő embereket, se utcán, se bárhol máshol.Viszont, ha szomorú vagy mert nincs barátod és nem tetszik az egész, mások még érezhetik jól magukat, nem kell elrontani a kedvüket, mondván "ha megdöglött a tehenem, akkor a szomszédé is"!Ezt nem személy szerint rád értettem, csak egy megjegyzés volt!Ne búslakodj, fel a fejjel és légy vidám! :)

Ha van kedved beszélgetni, írj! :)

F

2017. febr. 8. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is szar ha van az embernek párja:D Mindenképp utálom a nyáladzást. Azért van ez az ünnep, mert baromi jó üzlet. A kapitalizmus egyik fényes ékköve ez az ünnep, csak a karácsony csillog ennél szebben.
2017. febr. 8. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Kettessel értek egyet. Ha van valakim ,ha nincs szerintem túl van lihegve ráadásul giccses.
2017. febr. 9. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia!☺en nap vegere mar bőgni fogok a maganytol es csillámot hányok monden enyelgő oárocskára😂😂😂😂
2017. febr. 11. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!