Van aki még úgy gondolja rajtam kívül, hogy a pénz az isten? Hogy bármit megtenne a pénzért?
Ezt így elég tágan lehet csak értelmezni.
"Bármit a pénzért."
Mit és mennyiért?
Viszont bárki bármit mond, igenis fontos a pénz az életben. Ahogy egy vicces dal szövege tartja: "A pénz nem boldogít, na jól van, de inkább lógatom az orrom egy sportautóban" (Kasza Tibi) :)
#5 mi tart vissza?
Ha pasi vagy állj be hímprostinak, akinek partnerei szintén pasik és megváltod a világot.
Neked végül is mindegy, hogy miért fizetnek és mit csinálsz, a lényeg, hogy sok pénzed legyen.
Szerintem is mert
Mikor a legboldogabb egy ember ?
Ha szabad és saját magáért élhet .És mi az az egy dolog ami útját állja ?A pénz
Hiába a pénzen nem vehetsz szerelmet és egészséget. Ez nem igaz ha van pénzed egészségesen élhetsz .
Ha tetszik egy lány nem mindegy hogy hajléktalan vagy és még a neveden is hitel van vagy biztos anyagi háttered és életed.Akik ennek ellenkezőjét állítják azok vagy ne nemképesek elfogadni a valóságot vagy nem ezen a földön élnek.
" Ez nem igaz ha van pénzed egészségesen élhetsz . "
Pont ugyanugy ha nincs penzed. Amugy meg teljesen igaz hogy egeszseget nem lehet venni, ha lehetne, nem halnanak meg soha a gazdagok.
# 7/8 írt egyedül normális választ.
Aki szerint ugyanúgy egészségesen élhet a szegény az meg próbáljon meg havi 20 ezer forintból 31 napon keresztül egészségesen kajálni. Nem élni, csak kajálni.
ertem, tehat csak szelsosegek leteznek.
Egeszseget nem lehet venni, ez alapigazsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!