Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért hiszi azt hogyha sovány és nagy segge van akkor már bejön mindenkinek?
Pedig hány ilyan van... Girnyó piccs nagy hájas seggel... Közben semmi melle.
A nők mindegyike hülye. Majd rájössz hogy 1000-ből 1 ha normális.
Én se nagyon láttam még ilyet.
Aki túl vékony, annak általában konkrétan semmi segge nincs.
Max. tv-ben össze-vissza műtött celebeknél lehet ilyet látni. Vagy photoshoppos képeknél.
Egyébként nekem a fenék jobban tetszik :) De nem az óriási, hanem a formás.
Sajna a nők csak nagyon kis százalékának adatik meg az a genetika, hogy vékonyak, de mellette hatalmas melleik vannak, amik feszesek és kerekek maradnak 40 éves korukig.
A "nagy" fenékért legalább mindenki tehet, és nem, nem műseggel, hanem edzéssel. Egyáltalán nem lehetetlen. Inkább egy kőkemény, kerek, izmos popsi, mint egy szilikon tőgy vagy térdig lógó tejeszacskók meg örökké fájó hát.
Én is ékony vagyok, de nem azért, mert ez most annyira menő, vagy annyira mavyra lennék magammal, csak nem tudok hízni, de ettől még nem leszek beképzelt. (A fenekem nem nagy, de kerek)
Egyébkéng a molett testalkatúakról is írsz olyan véleményt, hogy "hájpacni" vagy "dagadék"?
Hidd el, a girnyó ugyanolyan szarul tud esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!