Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan srácok, akiknek bejön a pastel goth stílus? Lányok, szerintetek hol lehet az ilyen alapkellékeket beszerezni? :D
Terveztem,hogy tavasz környékén halvány lilára festeném a hajam és beújítanék néhány fekete ruhát is :p
Félreértés ne essék,nem vagyok emo/emos,szimplán nagyon tetszik a stílus :)
Nekem a lila haj nagyon bejön :D exemnek volt egy lila parókája is ^^
Hord feketét, de ne vidd túlzásba szerintem, mert a túl sok dark kihat a lélekre is :)
20/f
#4.
Nem párkeresés céljából.
De mivel szerencsétlen vagyok a fiúknál (önsajnáltatés lvl. 99 xD),nem akarom őket mégjobban elijeszteni :D
Igen:'D, nekem az ilyen lányok tetszenek, akik kicsit extrémebbek:'D
17/f
Hidd el én sem vagyok túl szerencsés... :D Törpe lettem, de ehhez tartozik egy olyan külső amira többször megkaptak, hogy kicsit**k látszom. Nem az arcommal van baj, csak esetleg pár ruha, vagy a színes haj. Nem igazán tudom
4-es voltam
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Nekem tetszenek az ilyen lányok, múltkor láttam egy olyan lányt, akinek a fele haja sötétebb volt mint a legsötétebb éjszaka, amit valaha láttál a másik fele meg ilyen menőn megvolt csinálva, mintha tűz lenne, és olyan volt mintha égett volna, áhhh nagyon király volt nézni :3
a lila haj is jó :D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!