Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Osztálytársügy, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytársügy, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lenyeg h bejon egy osztalytarsam. a lenyeg hogy sajnos elegge birom de muszaly ugymond "elfelejtenem" vagy ertitek hogy ne erdekeljen meg semleges legyen nekem, mivel sajnos mostanaban tenyleg fontosabb lett mostanaban az eletemben egy kicsit mer beszelgetunk meg minden de ugy erzem nem jonne ossze az egesz es nem akarom az idomet arra pazarolni h arra vagyok hogy legyen alami

Tehát hogy felejtsem el

2017. febr. 7. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Osztálytárssal nehéz helyzeted lesz, hiszen mindennap látod... Keress más után esetleg, próbálj ne is beszélni vele, ha tényleg úgy érzed semmi esély.
2017. febr. 7. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
keress egy másik srácot aki bejön, így tudod csak elfelejteni :)
2017. febr. 7. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

A muszaj-t igy irjak

Ezenkivul kerlek tanulj meg fogalmazni:) lehet, hogy siettel vagy ilyesmi de azert legyszi

2017. febr. 7. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pár napra hanyagold őt aztán hátha észhez tér és rájön, hogy te is tetszel neki!
2017. febr. 7. 20:20
 5/7 anonim válasza:

Hasonlóan vagyok én is. Mivel tudom hogy nem működne a dolog ezért próbálom elfelejteni. Az előtt sokat beszélgettünk mielőtt rájöttem volna hogy tetszik nekem. Ma már ez nem így van. Kerülöm ahogy lehet , elfoglaló magam pl. Anime, manga olvasás, filmnézés, vagy keresek helyes pasikat a neten és képzelődöm. Nekem bevált bár eltelt egy kis időbe. Ma már simán el megy mellettem és hál istennek semmit nem érzek. Ha helyesírás ám rontottam val

amit azért bocsi :)

2017. febr. 7. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én osztálytárssal jártam... hidd el nem jó buli. 18/L
2017. febr. 7. 20:36
 7/7 anonim válasza:
Hányadikosok vagytok? Fiú vagy?
2017. febr. 9. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!