Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólítanak le naponta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólítanak le naponta az utcán? 14L

Figyelt kérdés
Persze a válasz egyszerű "szép vagy". De nem, most komolyan kérdezem😂 Valaki mindig leszólít bárhol vagyok...buszon, utcán, koripályán stb.😄 Miért jönnek oda hozzám fiúk? Én ahhoz, aki nekem tetszik soha nem mennék oda.Ők csak gyakorolnak vagy mi?XD vagy a fiúk máshogy működnek?XD Tudom, hogy idióta a kérdés, de értelmes válaszokat várok😁
2017. febr. 6. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert szerény vagy... De most komolyan, miért? Szép vagy, esetleg aranyosnak tűnsz.

Azzal meg semmi baj nincs, ha lányként nem mersz ilyen formában közeledni. :)

2017. febr. 6. 18:11
 2/5 October15 ***** válasza:
68%

14 évesen nem csoda, hogy te nem mennél oda [bár nem ártana, célravezető] amúgy azért mert kanosak. :D

24F

2017. febr. 6. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Sokan szépek, mégse teszik ezt velük, akkora különlegesség meg nem lehetsz ilyen fogalmazásmolóddal.

Nem hiszek neked.

L

2017. febr. 6. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "nem hiszel nekem"?XDD Majd nyilván arra pazarlom az időm, hogy ezt kitaláljam és kiírjam😂😂😂 Úr Isten és ilyen emberekkel élek együtt
2017. febr. 7. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat pedig köszönöm😄
2017. febr. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!