Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem szólítanak le soha engem?
A leírásod alapján nagyon is vonzó lehetsz. Szerintem pont ez az oka,hogy nem szólítanak le. A nagyon vonzó lányoknál nem sokan mernek kezdeményezni.
Egyébként sem egy kötelező dolog.
Én úgy vagyok vele hogy utcán nem nagyon megyek oda lányokhoz, eleve biztos megy valahova nem akarom feltartani, esetleg túl szép és nem érdekelném, meg ilyen hülyeségek. :D
Szerintem azt gondolják hogy túl szép vagy hozzájuk és félnek leszólítani.
Lehet találkozni olyan lányokkal, akiknek az a "hátrány", hogy szépek, mert a fiúk nem merik leszólítani. Biztosan lenne sok olyan srác, aki szívesen leszólítana, csak azt gondolja, hogy egy ilyen lány úgysem áll vele szóba.
Szerintem sokat segítene, ha "elérhetőbbé" tennéd magad. Például nyitottabb lennél, egy picit barátságosabbá tennéd a kisugárzásod és ha olyan fiúval találkozol, aki tetszik, esetleg rámosolyoghatnál. Adna bátoeságot a srácnak és nagyobb eséllyel odamenne hozzád. Sok sikert! :)
Szia ^^ Én sem értem miért nem szólítottak le még :O o.O
De ahogy ezeket leírtad egy dologban biztos vagyok... Hogy rohadt cuki lehetsz! :D Mintha valami animéből jöttél volna elő :3 Bocsi, hogy csak úgy rád írtam, de úgy éreztem ezeket muszáj leírnom ^.^
17/F
Miert nem szolitanak le? A holgyek 90%-a utalja, ha egy vadidegen odaall ele es loki neki a hulye szoveget, de ha nem is utalja akkor sem tudja hova tenni es elhajtja.
Emberek! Inditvanyozom, hogy mindenki cipelje. A nyakaban egy tablat "Ismerkedni akarok" "Szolits le!" vagy hasonlo feliratokkal!
Ha nem is jonne be, legalabb megerositi az embert a suja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!