Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális :D?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális :D?

Figyelt kérdés
Van egy 18.éves lány akivel pár hónapja ismerkedtem meg, 2x találkoztunk, de eléggé kezdet fura lenni. Nem válaszolt, keveset írt, elég tehetetlen helyzet volt, aztse tudtam mivan vele, szóval megmondtam neki, hogy elengedem ezt az egésszet ! Pár hónapra rá újra elkezdet írni azzal, hogy mennyire megbánta. Újra találkoztunk, hogy megnézzem mennyire volt ez megbánás a részéről. Kint is voltunk elősszőr, sokkal jobb volt most vele lenni mint azelőtt. Azonben ez megint kezdett leépüllni, alig mondott valamit magáról, felszínes volt az egéssz.. Majd a másodi találkozót lemondta mert történt vele valami amit majd előben akar elmondani.. Véletlenül összefutottam vele a városba akkor este, hihetetlenül meg volt visellve és mintha csak egy idegen lettem volna neki.. Utánna nem jelentkezett és én végleg lezártam vele.. Legjobban azon nevetnék ha megint elkezdene írni.. Tini kapcsolatok tudom, hogy nem komolyak, de ez már mi ?
2017. febr. 6. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ő maga sem tudja, hogy mit akar. Amikor épp viszket a pecke, akkor rád ír, aztán meg ha olyanja van, félretesz. Szerintem ha jelentkezik is újra, ne menj bele. Ne legyél egy játékszer. :)
2017. febr. 6. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Nálam csak egyszer van pardon :P
2017. febr. 6. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!