Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen?
14 éves lány vagyok.
160cm 48kg hosszú, barna hajam, kek szemem van. Fiúk veleményét kerném hogy ez jo-e?
Az én ideálom: 14-16 éves fiú barna vagy szőke haj jobban tetszik ami olyan hosszab mint a mostani divat..
Aki magára ismer írjon ismetkedni szetetnék 😘

Bébi nem lehet valakit hajról eldönteni!
És most az összes 14-16 éves fiú aki "mostani divatnak" megfelelő hajat visel bejön? 😂
Szerintem a kis csaj JB fan :D
Kicsi lány a haj nem minden,ha van egy 90 kg fiú ilyen hajjal az is tetszik vagy mi van?Amúgy is ez az oldal nem társkereső!
Bebi nyugodj le nekem az is szamit mert altalaban akinek rovid haja van az egy nyomi es semmit nem mer csinalni semmit mert beszari n
Egyertelmuen nem csak az a lenyeg de az mar indulo pont a fej is szamit mert lehet hogy full ronda de haja jo es akkor nem kell de latom valqmi fogyi vagy te is ha nem tudod ertelmezni a kis agyaddal higy valoszinuleg nem csak az szamit...
F*ck logic
Komoly mindenki agyilag zokni?
Nem akarttam 333 oldalba megirni ki tetszik mert aki mar olyan amit leirtam akkor mar rakeresek s ha ronda vagy dagadt stb akkor tovabb e
Es azt csinalok amit akarok
Es neked nem mindegy hogy nekem mi es ki jon ve figlalkozz a sajat magaddal es tetszen neked rinda fogyatekos emberek grat
Mellesleg nem vagyok JB rajongo na pa barom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!