Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok.

160cm 48kg hosszú, barna hajam, kek szemem van. Fiúk veleményét kerném hogy ez jo-e?

Az én ideálom: 14-16 éves fiú barna vagy szőke haj jobban tetszik ami olyan hosszab mint a mostani divat..

Aki magára ismer írjon ismetkedni szetetnék 😘

2017. febr. 5. 23:20
 1/9 October15 ***** válasza:
Ismerkedni szeretné az alapján, hogy milyen a haja és a szeme?:D Háááát te tudod..
2017. febr. 5. 23:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Az elso benyomas szamit....
2017. febr. 6. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:
🌸🌸
2017. febr. 6. 16:33
 4/9 anonim válasza:

Bébi nem lehet valakit hajról eldönteni!

És most az összes 14-16 éves fiú aki "mostani divatnak" megfelelő hajat visel bejön? 😂

2017. febr. 7. 01:42
 5/9 anonim válasza:

Szerintem a kis csaj JB fan :D

Kicsi lány a haj nem minden,ha van egy 90 kg fiú ilyen hajjal az is tetszik vagy mi van?Amúgy is ez az oldal nem társkereső!

2017. febr. 7. 07:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Bebi nyugodj le nekem az is szamit mert altalaban akinek rovid haja van az egy nyomi es semmit nem mer csinalni semmit mert beszari n

Egyertelmuen nem csak az a lenyeg de az mar indulo pont a fej is szamit mert lehet hogy full ronda de haja jo es akkor nem kell de latom valqmi fogyi vagy te is ha nem tudod ertelmezni a kis agyaddal higy valoszinuleg nem csak az szamit...

F*ck logic

2017. febr. 7. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Komoly mindenki agyilag zokni?

Nem akarttam 333 oldalba megirni ki tetszik mert aki mar olyan amit leirtam akkor mar rakeresek s ha ronda vagy dagadt stb akkor tovabb e

Es azt csinalok amit akarok

Es neked nem mindegy hogy nekem mi es ki jon ve figlalkozz a sajat magaddal es tetszen neked rinda fogyatekos emberek grat

Mellesleg nem vagyok JB rajongo na pa barom...

2017. febr. 7. 17:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Na mi van rajottetek hogy nekem van igazam aztan huzzatok farkatokat , fuleteket Lol
2017. febr. 7. 17:49
 9/9 anonim válasza:
Kicsi lány,5 éve boldog párkapcsolatban élek,úgy hogy ne magyarázz te nekem.Anyuci még parancsol neked de te teszed a nagyot?Grat.Őszintén sajnálni fogom azt aki veled össze jön,a facebookra nem akarod kitenni:"14 éves (kis)lány vagyok és a mai haj divat szerinti fiút keresek az se baj ha 100 kiló csak ilyen hajad legyen"
2017. febr. 7. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!