Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír egy fiú olyat egy lánynak a mizu kérdésre, hogy most zuhanyoztam?

Legalább nem azt írta, hogy semmi.
És szerintem amúgy sincs ebben semmi fura.

Mit kéne rá válaszolni?
Nálam átlagos válaszok a "mizu?" kérdésre: most értem haza, eszek, most keltem fel, és veled?

EZ miféle kérdés, mármint a mizu? Ez elég fos, legalább akkor kipórolnéd, hello/szia történt ma veled valami izgalmas? láttál valami jó pofa dolgot vagy olyanon amin elgondolkodtál? esetleg voltál szemtanuja agresszióanak, állatok között zajló szaporodásnak, csirkét zabáló dagadt állatnaK?
Ez a mizu egy fos kérdés, ennél még a fingom is érdekesebb 3 chilis bab után!

#5 Ez már annyira posh, hogy elundorodik a tőle a srác :D
Nincs a válaszban semmi különös. Épp zuhanyzott, te meg megkérdezted, válaszolt.
(Vagy valami 18+-as gondolatok járhattak a fejében szerinted? :D )
Na akkor valamit tisztázzunk kedves válaszolók.
A mizut a srác kérdezte,válaszoltam, megkérdeztem -és te?... és erre írta ő ezt.. nem gondoltam volna,hogy ezt olyan lényeges lett volna tisztázni,mivel nem ez volt a kérdés. De tessék, remélem most örültök,hogy a pontos körülményekről is tájékoztatást kaptatok.

Arra tokeletes valasz hogy bemérd hogy csaj mennyire lesz kaphato a dologra. Ugye attol fugg mit reagal ra az adott lany, en neha akkor is irok ilyet ha nem is csinaltam, es sok esetben el is kezdik egy picit pervezkedést:D
De szerintem te füst vagy neki ilyen szempontból, ha már kérdezed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!