Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír egy fiú olyat egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír egy fiú olyat egy lánynak a mizu kérdésre, hogy most zuhanyoztam?

Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 11:50
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem... ez miféle információ? Én is mondhatnám,hogy most fújtam ki az orromat pl
2017. febr. 4. 11:50
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Kérdezted ő válaszolt.
2017. febr. 4. 11:52
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Legalább nem azt írta, hogy semmi.

És szerintem amúgy sincs ebben semmi fura.

2017. febr. 4. 11:54
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

Mit kéne rá válaszolni?

Nálam átlagos válaszok a "mizu?" kérdésre: most értem haza, eszek, most keltem fel, és veled?

2017. febr. 4. 11:55
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

EZ miféle kérdés, mármint a mizu? Ez elég fos, legalább akkor kipórolnéd, hello/szia történt ma veled valami izgalmas? láttál valami jó pofa dolgot vagy olyanon amin elgondolkodtál? esetleg voltál szemtanuja agresszióanak, állatok között zajló szaporodásnak, csirkét zabáló dagadt állatnaK?

Ez a mizu egy fos kérdés, ennél még a fingom is érdekesebb 3 chilis bab után!

2017. febr. 4. 11:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ez már annyira posh, hogy elundorodik a tőle a srác :D

Nincs a válaszban semmi különös. Épp zuhanyzott, te meg megkérdezted, válaszolt.

(Vagy valami 18+-as gondolatok járhattak a fejében szerinted? :D )

2017. febr. 4. 12:31
 7/20 A kérdező kommentje:

Na akkor valamit tisztázzunk kedves válaszolók.

A mizut a srác kérdezte,válaszoltam, megkérdeztem -és te?... és erre írta ő ezt.. nem gondoltam volna,hogy ezt olyan lényeges lett volna tisztázni,mivel nem ez volt a kérdés. De tessék, remélem most örültök,hogy a pontos körülményekről is tájékoztatást kaptatok.

2017. febr. 4. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyi, mintha azt írta volna, hogy most ettem...
2017. febr. 4. 13:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Arra tokeletes valasz hogy bemérd hogy csaj mennyire lesz kaphato a dologra. Ugye attol fugg mit reagal ra az adott lany, en neha akkor is irok ilyet ha nem is csinaltam, es sok esetben el is kezdik egy picit pervezkedést:D

De szerintem te füst vagy neki ilyen szempontból, ha már kérdezed.

2017. febr. 4. 13:45
 10/20 anonim ***** válasza:
Csak megadja neked a lehetőséget, hogy pajzánra fordítsd a beszélgetést, pl. a fütyidet jól megmostad? Le is szoktad borotválni ott lenn? Hmm, most biztos jó illatod lehet. Pucér vagy még? Megvastagodott a kolbászod, hogy rákérdeztem? Stb.
2017. febr. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!