Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nem értem és összezavar de miért?
Figyelt kérdés
15/L
Van egy srác akit régebbről ismerek és utobbi időben sokat irogatott rám. Találkoztunk, perszenem ketten hanem baráti társasággal. Teljesen úgy tűnt hogy kedvel. Fáztam, melegitett. Figyelt rám ha menni akartam haza hireteln ő is velem. Szoval kezdett megtetszeni. Utánna napokig irigattunk majd igyanebben a társaságban megint taliztunk(kb 2 hét múlva) és eleg bunkó volt. Mondam is neki..mire bocsanatot kert es megint odafigyelt rám, kedves volt. Aztan kis időre rá elkezdett jött ment lányokrol beszelnie a közelünkben hogy milyen jók es hogy felszedi. Erre mondam neki én is hogy az a srác se rossz de akkor meg már vegleg kiakadt rám. Azóta nem ír. Se semmi.
Miert van ez?
2017. febr. 2. 22:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem féltékennyé akart tenni. Írj neki
2/2 anonim válasza:
Eléggé gyerekesen viselkedtek mindketten. Ez érthető, hiszen "gyerekek" vagytok még, de szerintem ilyen korban már lehet annyira érett egy ember, hogy normálisan tudjon kezelni egy ilyen helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!