Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összezavar, miért ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összezavar, miért ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik nekem. És egymásnak küldözgetünk jeleket. Elhívtam már randizni is és elfogadta. És mondtam is, hogy mennyire jó, hogy megismerhettem, mert mellette felüdülés lett az életem. Meg ő is szokott nekem ilyeneket mondani. De tegnap mondta, hogy nem akar párkapcsolatot, mert az szerinte nem tenne jót neki, ma meg egy apróságon összevesztünk. Most akkor mi is van?

2015. aug. 30. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt h nem akar parkapcsolatot (legalabbis veled tuti nem, csak baratkent tekint rad)
2015. aug. 30. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy felejtsd el, el a vonat elszállt.
2015. aug. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!