Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú aki nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, de teljesen összezavar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tehát van egy fiú aki bejön nekem, és látom rajta hogy én sem vagyok közömbös a számára. Ezért már gondolkodtam azon, hogy elmondom valahogy neki, de gyakran bunkózik velem miközbe semmit se tettem hogy haragudjon, viszont mikor kettesbe vagyunk akkor meg kedves.. és már tejesen összezavar:/ Mivan ha mégsem tetszem neki? Szerintetek mondjam el neki vagy nem? 14/L
2015. ápr. 12. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
mond! ne hallgasd el
2015. ápr. 12. 19:11
 2/5 anonim válasza:
100%
Mondd el neki. Én is örülnék ha egy ilyen csinos lány mint te elmondaná azt, hogy mit érez. ;D
2015. ápr. 12. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

attól még lehet tetszel neki, csak nem tudja kimutatni

oviban meghúzzák a hajad, alsóban elveszik a tolltartód és van aki még később is piszkálódik

2015. ápr. 12. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha többen vagytok, próbál menőzni, játszani az eszét a többiek előtt.
2015. ápr. 12. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, bár nem biztos, hogy ez a piszkálódás-kedveskedés dolog a kedvelésének a jele. Mármint, én is csináltam ezt anno, bár konkrétan csak azért, hogy a többieket húzzam. Meg azért is, mert nagyobb csoportokban eléggé rosszul éreztem magam, az introvertáltságom miatt.
2015. ápr. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!