Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nagyon visszahúzódó és félénk tudok lenni. Bizonyos dolgokban még jobban a kelleténél :( Egyszerűen félek egy pár dologtól. De emellett nagyon szeretethiányom van, és szükségem lenne valakire aki szeret:( Fura egy lény vagyok, dehát na..:c

Szerintetek nagy baj? Elsősorban a saját korosztályom véleménye érdekelne. Köszönöm!:)

16/l

2017. febr. 1. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam nem kellene semmitől sem aggódnod. Én elfogadnálak úgy ahogy vagy.
2017. febr. 1. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is fura lény vagy C:
2017. febr. 1. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Kort írjatok légyszi :s kíváncsi vagyok :o
2017. febr. 1. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem csak a szeretethiánnyal van baj...most is egy lányt úgy ismertem meg hogy annyira szeretné ha valaki szeretné és tök aranyos volt meg minden meg is szerettem elég hamar éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk és ez kölcsönös ám élőben meg elkezdett bunkózni meg flegmázni velem...annyira mégsem akarta hogy szeressék... de amugy ha fura vagy az csak jo mert nem vagy átlagos :) nekem minden és mindenki szimpatikus ami nem átlagos :) 17/F
2017. febr. 1. 21:23
 5/6 A kérdező kommentje:
:))
2017. febr. 1. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok:D, és az a gáz, hogy nálam ez a félénk-dolog többek között abban nyilvánul meg, hogy pld. nem merem visszacsókolni az illetőt. Hát, a barátom eléggé kezdi elveszteni a türelmét emiatt, pedig alapvetően ritka türelmes srác.:D :((

Szóval ja, ha ez nálad is így van(/lenne) esetleg, az baj. Elég nagy baj. De én is tudom, hogy ezen nem igazán lehet változtatni, max. bátorságot gyűjteni.:/ :)

2017. febr. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!