Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez egy lánynál?
Figyelt kérdés
Mit jelent az, ha egy tini lány(15 éves) naponta 10-20 szelfit készít magáról, vagy készítenek ketten a barátnőjével? Ennyire szépnek találja magát, vagy unatkozik? Mert én ennek semmi értelmét nem látom.2017. febr. 1. 16:56
1/8 anonim válasza:
Mert ez "menő"..
De ezzel csak a társadalomnak mutatják meg hogy milyen olcsók... :')
2/8 A kérdező kommentje:
Igaz? Nemtudom, szerintem olyan pi'csás dolog, hogy ott pózol 5 percet és fényképezi magát...
2017. febr. 1. 17:01
3/8 anonim válasza:
Mi barátnőmmel csak unatkozunk. Nem tesszük fel sehova, nem vágunk pi... képet se, csak ha röhögni akarunk rajta. Akkor gáz ez, ha mindegyiket fel is teszi.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, de nagyrészt csak magáról készit szelfiket.Magán röhög akkor? :DD
2017. febr. 1. 17:16
5/8 anonim válasza:
Magáról akkor lehet hogy unatkozik, de mondom, itt a facebookra feltevés a lényeg. (Részletkérdés pontosabban)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem teszi fel őket.
2017. febr. 1. 17:33
8/8 anonim válasza:
Unatkozik és menő akar lenni. Én is szoktam csinálni de nem rakom fel sehova, max ha nagyon "überszuperkirály" akkor lecserélem az fb profilt, kb 2x egy évben max...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!