Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan próbáljátok meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan próbáljátok meg egy lánynál?

Figyelt kérdés

Tehát meglátsz mondjuknegy lányt a facebookon. Aki nem lakik nagyon messze. Bejelölöd. Visszajelöl. Majd innentől ki hogy teszi a dolgát?

Én ha beszélgetek egy lánnyal aki jó messzi. 200-300 kmre lakik. Azokkal mindig nagyon jól eltudok beszélgetni. Vannak jó közös témák. Többször órákig is. Aztán már a lány akar találkozni 😃. De ha egy közelebbivel akarok beszélgetni akkor sokkal elutasítóbbak. Nincs is jó beszílgetés egy közelebbivel. Közelebbi az 50 kmn belül. Mundig ellaposodik a beszélgetés egy közelivel. Talán azér mert a távoli jobban ki mer bontakozni azért mert úgy gondolja hogy úgy se találkozunk, akkor miért ne? Kinek mi a tapasztalata?

18/f

2016. dec. 11. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát,igazából az nekem is feltűnt,hogy akik messzebb laknak jobban kijönnek a másikkal (legalább is szerintem). Én a barátommal a nyáron egy haverom által ismerkedtem meg,személyesen,ezért kicsit könnyebnek tartom.:) Én Pesti vagyok,ő Kaposvári,tehát köztünk is meg van a 200+ km távolság...Lehet van igazság abban amit mondasz,személy szerint én mindig is jobbnak gondoltam a távkapcsolatokat (persze,most már,hogy benne vagyok elég sokszor szenvedésnek élem meg a heti/két heti találkozást..:|)

De 100 szónak is 1 a vége: szerintem (magán vélemény) nem furcsa,hogy egy "távolabbi" lány könnyebben kibontakozik.:)

2016. dec. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!