Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk ez tenyleg gaz egy lanynal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ez tenyleg gaz egy lanynal?

Figyelt kérdés
Imadooooook snookert nezni nagyon is erdekel egy ket versenyzo es kovetem is oket meg olvasgatok roluk pl ma is suli szunetbe is olvastam egy hirt.. Es tobb fiu haverom is lefujjogta meg hogy az szar gagyi uncsi stb... ez olyan nagy baj lenneV
2016. dec. 7. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szereti, hogy dakoval golyokat csapkodnak (nem gondol rosszra) akkor nezze. Pont nem etdekelne..

17f

2016. dec. 7. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hanyadikosak vagytok, de ez nem tűnik túl érett viselkedésnek. Hidd el kinövik :D
2016. dec. 7. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan... legalább abban ne más véleménye kegyen a mérvadó, hogy mit szeretsz nézni. :)
2016. dec. 7. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:
És a foci mivel jobb? Hogy drogosok kergetnek egy labdát, és bőgnek, ha rájuk fingik egy légy? :D
2016. dec. 9. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!