Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek egy lánynál melyik testalkat teszik jobban?
Nekem a ducibb, olyan jó hozzáérni, megölelni. :)
22/F
Tudom fiúk válasza érdekel, ne haragudj.
"Deszka".:)
L/L
Kicsit izmosabb (ha nem szálkás, hanem azért van rajta mit fogni) és ducibb ^^
15/F vékony fiú
Én úgy mondanám, hogy teltebb alkatúak nagyon bejönnek, karcsúk nehezebben, de velük sincsen bajom. A duci nem, izmos számomra taszító (bizonyos határokon belül rendben van), "deszka" semmiképp.
Nem várok el semmi megvalósíthatatlant tőle - legyen értelmes, érett, csinos / szép (ugye ez szubjektív, de nyilván tetsszen ha akarok tőle valamit), az alaptermészete semmiképp se legyen bunkó, legyen humorérzéke, és.. hát ami kell egy rendesen működő kapcsolatba azok a tulajdonságok el kellenének.
17F
Deszka, kicsit izmosabb,akár szálkás is lehet (de ne tetsépítő az undi)
ducibb de csak ha tudja viselni azaz nem nyafog miatta, nem fogyózik örülten de nem is zabál,hogy tovább hizzon.
ha olyan akkor még kövér is lehet de ahoz olyannak kell lennie (nem megfogalmazható,egyszerüen olyan) de azért probálnék rajta alakítani.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!