Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy van ezzel?
Paran azt mondják hogy ha egy kapcsoalt megromlott esetleg mosoly szúnét volt onnan tol kezdve a folytatás nem lesz olyan esetleg nem lesz szerelem de egyutt vannak stb.
Szerintem ez butaság.
Kíváncsi lennék a ti nézeteitekre is!
Meg ha valakinek van ilyen esete hogy jol alakult eé együtt vannak azóta is netán gyerek stb kérem írjon.
HA kérhetem azt is írjátok le hogy miben változott a kapcsolat a folytatás után és hogy érdemes folytatni min legjobb fekvőbb változtatni.
(Tudom nyilván ez situtol fugg)

Nekem a mosoly szünet után lassan épült le a kapcsolat, pedig nagyon próbálkoztunk. Vagyis inkább én. És azért lett vége, mert már nem volt szerelem és nem is tudtuk feléleszteni. Szerintem sikerülhetett volna, ha a másik fél is igyekszik és próbálkozik, nem csak én. De így, hogy beletörődött, lassan elváltak útjaink.
Persze, ez csak egy negatív példa. Biztos van olyan is, hogy a mosolyszünet után minden újra happy és van szerelem!:) Az én esetemben azonban sajnos nem így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!