Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Kezdem az elején.Egy nagyobb "sportlétesítményeben" sportolok és mostanában többször előfordult olyan h közös programokat szerveztek és több sportág részt vett.Ennek az a célja hogy megismerjék egymást a sportolók pl a kosaras a focistát stb. Kb 1honapja volt egy ilyen és egy lány kicsit felkeltette az érdeklődésem másnap bejelöltem gondolva h majd elhívom valahova. Na azóta se jelölt vissza. Ma megint volt egy ilyen program közös bowlingozás. És meglepően sok volt a "misi-mosoly" tőle :D Első kérdés hogy miért mutatja h szimpatikus vagyok ha nem jelöl vissza? Második hogy írjak e neki így? Ez nem megy már át kicsit zaklatásba? :DDD
Köszi szépen a válaszokat!:D
Talán nem neten ismerkedős bar"m.
Hívd el élőbe.
Szerintem nyugodtan irj ra
Szerintem az a legvaloszinubb hogy amikor bejelolted meg mas volt a velemenye mint most, azt meg lehet cikinek tartana hogy ennyi ido elteltevel jelol vissza...vagy szimplan nem erdekled azert nem jelolt vissza, es az is lehet hogy nem neked szolt a mosoly vagy csupan csak elmosolyodott valamin es pont feled nezett kozben....barmi megeshet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!