Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chessbase kérdése:

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején.Egy nagyobb "sportlétesítményeben" sportolok és mostanában többször előfordult olyan h közös programokat szerveztek és több sportág részt vett.Ennek az a célja hogy megismerjék egymást a sportolók pl a kosaras a focistát stb. Kb 1honapja volt egy ilyen és egy lány kicsit felkeltette az érdeklődésem másnap bejelöltem gondolva h majd elhívom valahova. Na azóta se jelölt vissza. Ma megint volt egy ilyen program közös bowlingozás. És meglepően sok volt a "misi-mosoly" tőle :D Első kérdés hogy miért mutatja h szimpatikus vagyok ha nem jelöl vissza? Második hogy írjak e neki így? Ez nem megy már át kicsit zaklatásba? :DDD

Köszi szépen a válaszokat!:D

2017. jan. 31. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán nem neten ismerkedős bar"m.

Hívd el élőbe.

2017. jan. 31. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy csak simán 1. alkalomnál nem figyelt fel rád és azért nem jelölt vissza mert ugye mem ismerr. De aztán a 2. már észrevett azért mosolygott rád :) és lehet hogy nem sokára visszajelöl. De az is lehet képről nem ismer fel. Gondolom a neved nem vágja. És nem zaklatás. Írj neki ha nagyon tetszik neked és nem tudsz várni. Sok sikert!!
2017. jan. 31. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan irj ra

Szerintem az a legvaloszinubb hogy amikor bejelolted meg mas volt a velemenye mint most, azt meg lehet cikinek tartana hogy ennyi ido elteltevel jelol vissza...vagy szimplan nem erdekled azert nem jelolt vissza, es az is lehet hogy nem neked szolt a mosoly vagy csupan csak elmosolyodott valamin es pont feled nezett kozben....barmi megeshet

2017. jan. 31. 22:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Élőbe körülményes lett volna kicsit neki is ott volt a csapata nekem is és legközelebb nem tudom mikor lesz lehetőségem.
2017. jan. 31. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!