Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tanácsoltok?
szerintem ne egy random ember ideálja akarj lenni..
de ha ideálra vagy kíváncsi az enyém így néz ki: barna közepes vagy félhosszú haj, ha festve van ne legyen kiszőkítve,színes melír lehet benne,, ne felálló kefe formája legyen a hajának, a szeme színe tök mindegy, ne legyen hatalmas orra, 170-185cm, nem érdekel h hány kiló, csak legyen sportos a testalkata (tehát sportoljon), nem szeretem a szakállat se a bajuszt, a borosta tud jól kinézni, nekem tetszik ha van fülbevalója vagy egy kicsi fülbevalója, a tetkó általában tetszik (bár ez attól függ h milyen), piercing is lehet (nem teletömve a feje meg mindene), öltözködésileg nekem legjobban a laza egyszínű póló, farmer és ilyesmik tetszenek egy fiún, a pávás stílust nem csípem annyira... hirtelen ezek jutottak eszembe
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!