Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az a 2 szó hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az a 2 szó hogy érzés és érzelem?

Figyelt kérdés

Most mondog hogy senki ne elsőre itélje el ezt a kérdést.Ez nekem onnan fakad hogy mondtam haveromnak hogy segitsen már nekem barátnőt találni erre a következőt irja:Nem fogok neked aefiteni mert leszarod mások érzéseit amit feléd vetitenek.Ha meg segiteni probálnak akkor meg eltaszitod őket.Ekkor fordult meg a fejemben ez a kérdés hogy mit is jelent ez a 2 szó.Lehet azért nem értem mert retardált vagyok vagy mert ténleg kinyirták azt a 2 öt bennem vagy azért mert lehet hogy baj van velem.Másik ami idejön hogy akármi van semmit érzelmi reakcióm nincs rá.

19F

2017. jan. 31. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljességgel átérzem a helyzetet! Másfél éven át érzéketlen voltam mindenkivel, szó szerint.. Aki közeledni próbált hozzám azt eltaszítottam. Egyszerűen nem éreztem semmit, nem érdekelt senki és semmi. Mígnem megismertem egy lányt, aki egyszerűen levett a lábamról! Úgy történik minden, mintha még sosem lett volna lány az életemben, szóval ne akarj tenni ellene, mert úgyis jön neked is egy ilyen lány, mint nekem :)

Kitartás! 18/F

2017. jan. 31. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Eloszor is azert "taszitod el" azokat akik ugymond kozeledni probalnak mert olyan az alaptermeszeted, hogy aki irant nem erzel semmit azzal nem is torodsz. Tudat alatt nem akarod befogadni masok erzeseid. Nem engeded h olyanok szeressenek aki irant semmit nem erzel.

Voltal mar szerelmes? (Ha erdekel irj priviben, hatha tudok segiteni)

2017. jan. 31. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!