Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Lányok miért nem vagyok szimpatikus miután megismertek?
Sátánista vagyok, a házban minden sarokban fordított kereszt van, csirke vérrel szoktam írni aházimat is ezért a tanár egy időután már besem akarja szedni tőlem, nem volt soha megadva mivel kell írni én meg ezt választottam.
Rengeteg sötét varázslatot és átkot tudok, a vuduhoz is értek és volt, hogy valaki gyrosát kívántam és megvuduztam, de az illetőnek csak gyomorrontása lett :/, szóval azt még gyakorolnom kell, vannak gyertyáim, rengeteg van, mindegyik másra jó, szoktam szellemekhez beszélni, suli után mindig a temetőben játszok a síroknál, a legjobb barátom az Lucifer, a legszebb angyal a világon, a fény hordozója ő az én mindenem, szeretnék már egy boldog kapcsolatot, de amint elmondom a páromnak, hogy majd egy időután felkellesz őt áldoznom a Sátán kegyes oltárán és érezze magát majd megtisztelve mindig sírva futnak el és bolondnak neveznek, szerintetek joggal?? Nem értem mi bajuk velem.
17f
Helló bébi! Lucifernél nyilván nem lesz esélyed, hiszen ő hetero...
Viszont én, LUCAFER vagyok... ismizzünk béjbe, már megőrülök, hogy mindig azzal az átkozott fakereszttel kell maszturbékolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!