Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi fontos egyfiúban belsőleg?
Most tekintsünk el a külsőtől,mi fontos nektek egy fiúban?
Pl hogy legyen humoros,lovagias vagy bármi,ami megfog egy fiúban(persze ami ilyen belső cucc)??
Legyen kedves, senkivel se viselkedjen paraszt módjára. Merjen kezdeményezni, azért egy alap szinten legyen meg benne a lovagiasság, mondjuk hogy kinyitja az ajtót ha együtt mennénk be valahova, előre enged, ilyesmi. Tudjak vele beszélgetni persze :) Legyen kitartó, de azért ne idegesítően nyomulós. És természetesen őszinte, ne taktikázzon (igen, azért néhány srác is szokott nem csak a lányokra jellemző). Tudjon megnevettetni :) Igazából lehet irreális elvárások. Mert mikor azt hiszem találtam ilyet általában kiderül, hogy tévedtem. De persze senki sem lehet tökéletes, ezek nem feltételeim természetesen, csak olyan jó lenne :)
17/L
Hogy legyen jó humorérzéke (nem morbid, nem kretén , nem rasszista , nem homofób , stb. humora).
Legyen okos , lehessen vele beszélgetni sok mindenről komoly és kevésbé komoly témákról is.
Legyen udvarias , nem kel virágcsokor meg ilyen giccses dolgok sőt én még azt sem várom el ,hogy ha pl elmegyünk kávézni vagy ilyesmi ő hívjon meg , nekem nem az a fontos. De ne legyen egy bunkó paraszt.
Ha komoly kapcsolatról van szó fontos ,hogy őszinte és megbízhat legyen , de az ismerkedős szakaszban nyilván ez még annyira nem derül ki:)
Szeretem ha egy fiú önmagát mutatja, nem teteti magát, ha velem van, nem próbál más lenni, csakazért, hogy én elfogadjam, én azért fogom szeretni, mert olyan amilyen. Legyen inteligens, itt arra gondolok, hogy legalább engedjen ki előbb az ajtón, vagy tartsa meg azt. Legyen esze, nem kell zseninek lennie, de nem árt ha ért dolgokat/dolgokhoz. Legyen vicces, humoros, az sem baj, ha szórakozik velem, de ne lépjen át határokat. Legyen őszinte, ha valami problémája/problémám van, tudjuk megbeszélni. Bízzon bennem, ne legyen féltékeny, elvégre azért vagyok vele, mert őt szeretem, viszont egy minimálisat elfogadok, mert ezzel látszik, hogy szeret. Töltsön velem időt, de ne annyit, hogy ne legyen időnk a barátokra, hobbikra, egyéb dolgokra. Nem várom el, hogy ajándékokat adjon, de néha (pl szülinap) jól esik. Nem szeretem ha egy fiú csendesebb, mert vele nem tudok beszélgetni. Legyen beszédes, legyen téma, amiről beszélgessünk, mert utálom a kínos csendet, nem tudok mit kezdeni vele.
Valamiért inkább a rosszfiúsabb fiúk jönnek be, szóval azt sem bánom, ha kicsit perverz. Legyen ezek mellett kedves, támogató, barátkozó, nem néz le senkit, érdeklődő stb.
Ezek kb a tökéletes barátot alkotják nálam, de tudom, hogy sosem találok ilyent, szóval ez csak egy álom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!