Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi fontos egyfiúban belsőleg?
Most tekintsünk el a külsőtől,mi fontos nektek egy fiúban?
Pl hogy legyen humoros,lovagias vagy bármi,ami megfog egy fiúban(persze ami ilyen belső cucc)??
Az hogy mennyi pénz van a belső zsebében.
Haver ma olyat hallottam egy csajtól hogy majdnem lefostam a bokám.
Humoros(!!!),kicsit szarkasztikus,megerto,kedves,intelligens(persze az IQ-ja ne legyen 500...de azert lehessen vele ertelmesen kommunikalni)
Legyen egy kicsit őrült,legyen benne minden hulyesegben,persze csak egy hatarig.Az sem hatrany ha erzekeny,szereti a zenet.
De a legfontosabb.Ugy szeressen ahogy vagyok.Es ne akarjon megvaltoztatni 😊
Szeretem egy fiúban: - intelligencia
- humor
Nem szeretem egy fiúban: - ha allandoan elhalmoz ajándékokkal, ami ugyan cuki, de nekem azt sugallja, hogy azt hiszi, hogy en ilyen "megvehető" lany vagyok.
Nem szeretem:
#7 vagyok, bocs nem küldtem el az egészet:
Nem szeretem: ha allandoan ajándékokkal halmoz el, mert akk ugy érzem, hogy "megveheto" lánynak tart
Ha nem hagy mozgásteret. Pl. Minden nap talizni akar, nem enged a barátokkal lógni, mert szerinte az együtt töltött idő fontosabb
Ha ír nekem, de en nem válaszolok vissza es azt hiszi rögtön, hogy mar nem is szeretem, meg hasonlók.
Ha NAGYON féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!