Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit válaszoljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már több jelét is adta hogy tetszek neki és ő is tetszik nekem. A barátnőm szerint szerelmet akar nekem holnap vallani én meg nem tudom hogy mit válaszoljak rá. Légyszi fontos, kérlek ne olyanokat írjatok hogy csak őszintén meg amit te gondolsz hanem amit ti is válaszoltatok/válaszolnátok ilyen esetben.
Előre is köszi mindenkinek😊
15/L
2016. nov. 9. 23:27
1/6 anonim válasza:
Pedig csak te tudhatod.Mi nem dönthetünk helyetted.Szereted őt?Járnál vele?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen járnék vele csak az úgy hülyén hangzik hogy: oké akk járunk? 😂
2016. nov. 9. 23:45
4/6 anonim válasza:
Szereted, szeret, mi kell még?Mondj igent!Utána ölelés, puszi, csók vagy valami.Majd feltaláljátokat magatokat.
Hajrá!Majd mesélj, hogy döntöttél! :)
5/6 anonim válasza:
Családos anyuka létemre megkérdezte a jelenlegi párom , hogy akarok e vele járni??? :) szerintem fiatalok között ez nagyon aranyos szitu! Persze hogy akarsz piszi-puszi és ennyi.
6/6 anonim válasza:
Tényleg megkérdezett?Mit válaszoltál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!