Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a tini korban is a pénz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a tini korban is a pénz számít? Hova tart a világ?

Figyelt kérdés

Az osztályban már csomó lánynak olyan barátja van, akinek kocsija van. Tudatosan! És akkor még meg is beszélik, hogy melyiküknek milyen kocsija van, meg hogy milyen jó, hogy ide-oda tudják hurcibálni őket programokra.

Legalább tini kornak az őszinte szerelemről kéne szólnia, legalább ennek a pár évnek. Ha már felnőttkorban úgyis minden a pénz körül fog forogni...

De nem, ők már most bekurvulnak..

2017. jan. 29. 21:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos ez a mocskos világ már ilyen és ennél már csak rosszabb lesz.

Te maradj mindig ilyen normális.

Félek, mire a fiam felnő, már "kifognak halni" a normális lányok.

Mert már mindenhol csak az érdek kapcsolatokat látni. Nagyon kevesen tudnak már, mi is a szerelem.

2017. jan. 30. 04:04
 22/22 A kérdező kommentje:

":D Jól van kicsike. Mindegyik 70%-os én vagyok. Nem értem, mi a gondod."

És most már mindketten 74%-osak vagytok! Együtt mozog a százalékotok is!! :DDDDDDDDDD Ez csodálatos véletlen XDDDDD

Kezeltesd a skizofréniádat.

2017. márc. 15. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!