Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a tini korban is a pénz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a tini korban is a pénz számít? Hova tart a világ?

Figyelt kérdés

Az osztályban már csomó lánynak olyan barátja van, akinek kocsija van. Tudatosan! És akkor még meg is beszélik, hogy melyiküknek milyen kocsija van, meg hogy milyen jó, hogy ide-oda tudják hurcibálni őket programokra.

Legalább tini kornak az őszinte szerelemről kéne szólnia, legalább ennek a pár évnek. Ha már felnőttkorban úgyis minden a pénz körül fog forogni...

De nem, ők már most bekurvulnak..

2017. jan. 29. 21:56
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
73%

Ez van...

Ettől neked nem kell ilyennek lenned...

Az, meg, hogy ők mit csinálnak az meg már nem a te dolog, ez ellen úgy sem tehetsz semmit. De valóban szomorú...

2017. jan. 29. 21:57
 2/22 Krukutyán Levente ***** válasza:
95%
Érdekes iskolába járhatsz. Lisa Ann gimnázium és professzionális qrva nevelde? Ráhibáztam?
2017. jan. 29. 21:57
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
A világ nem változik, húsz éve is ugyanez volt.
2017. jan. 29. 21:59
 4/22 anonim ***** válasza:
76%

Hát, ha ezt látják mindenhol akkor ne is csodálkozz...

Manapság már semmi nem a szeretetről szól, meg már a hűség és a bizalom se menő...mert már az a menő, hogy ki hány évesen veszti el a szűzességét..meg hány fiú alá vetette alá magát. Plusz, a fiúknak se azok a lányok kellenek akik normálisak...hanem ag ilyen p#csák...

Szóval gratulálok a szülőknek hogy r#bancot neveltek a lányukból, és egy kis taknyot a fiúkból!

17/l

2017. jan. 29. 22:00
 5/22 anonim válasza:
75%

Nálunk dettó ugyan ez volt

17 évesen mindegyiknek 21-22-23 éves kanjaik voltak

Nagyon oda voltak, hogy kocsi meg sok pénz van a palinál

Azt a többsége alkalmi munkákat csinált az osztrákoknál, magyarán szart pucolt vagy hasonlók, azt ingázott a 2 ország között

2017. jan. 29. 22:05
 6/22 anonim ***** válasza:
55%
mert mivel több az őszinte szerelem? nem védeni akarom őket csak érdekelne mivel jobb az ha az anyagi javak helyett néhány vegyület a külső és hosszabb távon a viselkedés fogja meg mint ha az előzőekből kivesszük a vegyületeket és berakjuk az anyagi javakat?
2017. jan. 29. 22:18
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak azoknak számít a pénz a vonzalom előtt akik egyébként is alkalmasak lennének prostituáltnak.
2017. jan. 29. 22:36
 8/22 anonim válasza:
100%

"mert mivel több az őszinte szerelem?"

ilyet is maximum egy szociopata kérdez

2017. jan. 29. 23:24
 9/22 A kérdező kommentje:

# 6

Az előző jól írta.

"A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni"

Amikor értetlenkedve kérdezed, hogy miért nem jobb a pénz a kémia helyett, akkor mi azzal nem tudunk mit kezdeni. Érzelmeket nem nagyon lehet leírni, ha te nem érzed, így jártál.

# 8

És mégis 77%-on áll a válasza. Vicc ez a színvonal amit a lányok képviselnek ebben az országban.

2017. jan. 30. 00:22
 10/22 anonim ***** válasza:
18%

Én pedig azt vettem észre, hogy a legtöbb forever alone kiskölyök valamilyen varázsaltos módon, mindig a lányokat fikázza és kitalált történetekkel jön elő.

Ilyen például a : minden csaj pasijának a suliban xy kocsija van, xy pénze van, minden lány hülye és ritka a normális, mindegyiken 6 kiló smink van és mindegyik olyan tág, mint a vonat alagút.

Nem gondoljátok, hogy óvódás módszer fikázni egymást? Amíg így álltok hozzá a dolgokhoz és a másik nemhez, meg is érdemlitek, hogy egyedül maradjatok.

Komolyan, honnan veszitek ezt a sok szart? Amerikában éltek netán, vagy csak az a divcsi" a Ti korotokban, hogy abszurditásokat találtok ki?

Ebből kiindulva kimentem a Ferenciek terére még anno, hogy végigpásztázzam a lányokat a városban. Érdekes mód egy lányt sem láttam, akikre a felsoroltak közül bármelyik is illett volna.

Most én vagyok a vak, vagy Ti? Feltételezem egy-két rosszul sikerült kapcsolat, vagy lekoptatás után már azt képzelitek, hogy minden nőt ismertek.

Chh, csicskák.. :/

2017. jan. 30. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!