Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a tini korban is a pénz számít? Hova tart a világ?
Az osztályban már csomó lánynak olyan barátja van, akinek kocsija van. Tudatosan! És akkor még meg is beszélik, hogy melyiküknek milyen kocsija van, meg hogy milyen jó, hogy ide-oda tudják hurcibálni őket programokra.
Legalább tini kornak az őszinte szerelemről kéne szólnia, legalább ennek a pár évnek. Ha már felnőttkorban úgyis minden a pénz körül fog forogni...
De nem, ők már most bekurvulnak..
Ez van...
Ettől neked nem kell ilyennek lenned...
Az, meg, hogy ők mit csinálnak az meg már nem a te dolog, ez ellen úgy sem tehetsz semmit. De valóban szomorú...

Hát, ha ezt látják mindenhol akkor ne is csodálkozz...
Manapság már semmi nem a szeretetről szól, meg már a hűség és a bizalom se menő...mert már az a menő, hogy ki hány évesen veszti el a szűzességét..meg hány fiú alá vetette alá magát. Plusz, a fiúknak se azok a lányok kellenek akik normálisak...hanem ag ilyen p#csák...
Szóval gratulálok a szülőknek hogy r#bancot neveltek a lányukból, és egy kis taknyot a fiúkból!
17/l
Nálunk dettó ugyan ez volt
17 évesen mindegyiknek 21-22-23 éves kanjaik voltak
Nagyon oda voltak, hogy kocsi meg sok pénz van a palinál
Azt a többsége alkalmi munkákat csinált az osztrákoknál, magyarán szart pucolt vagy hasonlók, azt ingázott a 2 ország között

"mert mivel több az őszinte szerelem?"
ilyet is maximum egy szociopata kérdez
# 6
Az előző jól írta.
"A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni"
Amikor értetlenkedve kérdezed, hogy miért nem jobb a pénz a kémia helyett, akkor mi azzal nem tudunk mit kezdeni. Érzelmeket nem nagyon lehet leírni, ha te nem érzed, így jártál.
# 8
És mégis 77%-on áll a válasza. Vicc ez a színvonal amit a lányok képviselnek ebben az országban.

Én pedig azt vettem észre, hogy a legtöbb forever alone kiskölyök valamilyen varázsaltos módon, mindig a lányokat fikázza és kitalált történetekkel jön elő.
Ilyen például a : minden csaj pasijának a suliban xy kocsija van, xy pénze van, minden lány hülye és ritka a normális, mindegyiken 6 kiló smink van és mindegyik olyan tág, mint a vonat alagút.
Nem gondoljátok, hogy óvódás módszer fikázni egymást? Amíg így álltok hozzá a dolgokhoz és a másik nemhez, meg is érdemlitek, hogy egyedül maradjatok.
Komolyan, honnan veszitek ezt a sok szart? Amerikában éltek netán, vagy csak az a divcsi" a Ti korotokban, hogy abszurditásokat találtok ki?
Ebből kiindulva kimentem a Ferenciek terére még anno, hogy végigpásztázzam a lányokat a városban. Érdekes mód egy lányt sem láttam, akikre a felsoroltak közül bármelyik is illett volna.
Most én vagyok a vak, vagy Ti? Feltételezem egy-két rosszul sikerült kapcsolat, vagy lekoptatás után már azt képzelitek, hogy minden nőt ismertek.
Chh, csicskák.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!