Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a tini korban is a pénz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a tini korban is a pénz számít? Hova tart a világ?

Figyelt kérdés

Az osztályban már csomó lánynak olyan barátja van, akinek kocsija van. Tudatosan! És akkor még meg is beszélik, hogy melyiküknek milyen kocsija van, meg hogy milyen jó, hogy ide-oda tudják hurcibálni őket programokra.

Legalább tini kornak az őszinte szerelemről kéne szólnia, legalább ennek a pár évnek. Ha már felnőttkorban úgyis minden a pénz körül fog forogni...

De nem, ők már most bekurvulnak..

2017. jan. 29. 21:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok te szerencsétlen. Látszik az írásmódodon, hogy valami 40-es pasas vagy, aki ide jár a tini kategóriába okoskodni.
2017. jan. 30. 00:25
 12/22 A kérdező kommentje:

Ezek tények, van 9-nek barátja, azoknak minimum 5-nek van kocsija is nem csak jogsija. Ezt a beszélgetést meg saját fülemmel hallottam.

Szóval a csicska te vagy, ezek kész tények.

És érdekes a kommentek szerint nem csak én tapasztaltam ezt.

2017. jan. 30. 00:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Úristen.

Egy felnőtt nő vagyok és férjem van. Feljöttem ide és szemet szúrt a kérdésed. De ne aggódj, negyvennél jóval fiatalabb vagyok. :))

Amúgy is a tapasztalataimat írtam le, nem értem, hogy mi a baj. Azt hittem, ez egy olyan oldal, ahol bárki-bármihez hozzá szólhat. Ha a tinik egymást fikázzák, én felvilágosítom a tiniket arról, hogy ezt miért nem kéne. De amíg én érdemben hozzászóltam a kérdésedhez, te nem tudtál érdemben válaszolni a hozzászólásomra.

2017. jan. 30. 00:28
 14/22 anonim ***** válasza:
De, majd ha pár évvel idősebb leszel, olvasd vissza a kérdésedet. :)
2017. jan. 30. 00:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez 2017. Kérdezném, hogy lehet-e még rosszabb a helyzet, de sajnos biztosan. Szomorú. Minden tiszteletem azoké a lányoké és fiúké akik nem esnek át a ló másik oldalára!

16F

2017. jan. 30. 00:37
 16/22 anonim válasza:
Reméljük pár évvel később, a nagybetűs életbe kilépve sem fogják a kihívások hullámai az anyagias r_bancok közé sodorni a személyiségét, mint ahogy az nálad meg a legtöbb nőnél megtörtént.
2017. jan. 30. 00:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, Kislány, de az utolsó válaszolónak igaza van. Egyértelmű, hogy irigység miatt írtad ki ezt a kérdést, mondván, hogy ,,neked miért nincs pasid? Miért nincs olyan pasid akinek autója és pénze van?".

Ezt pedig azzal kompenzálod, hogy ezek a lányok csak r**bancok lehetnek, mert nekik van olyanjuk, ami neked nincs.

Kérlek..

2017. jan. 30. 00:43
 18/22 A kérdező kommentje:

Aha, és véletlenül mindketten 70%-osak vagytok..

Esetleg annyira szánalmas vagy, hogy saját magaddal értesz egyet, mintha másik hozzászóló lennél.

Láttad, hogy nem jött be az „irigy fiú vagy” duma, hát most jön az „irigy lány vagy” duma…

Azt még mondjuk megsúgom, hogy sehol sem írtam, hogy nincs pasim.

Azt is megsúgom, hogy utasítottam már vissza olyan fiút, akinek volt kocsija.

Látszik, hogy magadra ismertél a kérdésben, mert nagyon magadra vetted és itt vergődsz…

2017. jan. 30. 01:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Pont leszarom egy pasi pénzét, nem vagyok k_rva mint te.
2017. jan. 30. 01:21
 20/22 anonim ***** válasza:

:D Jól van kicsike. Mindegyik 70%-os én vagyok. Nem értem, mi a gondod. Vagy nem lehet, háromszor, sőt, immár negyedszer választ írni?

Az, hogy igazat adtam az utolsó előtti válaszolónak, az azért van, mert egyet értek vele. Az pedig, hogy nem azt olvasod, amit olvasni akarsz, az a te vergődésedre utal. Az én koromban érvelés van, nem vergődés, mi már kinőttünk ebből. :)

A k***rvázásodat pedig.. Ne haragudj, de valahogy nem tudom magamra venni. Mondom, olvasd vissza a kérdésedet pár év múlva. :))

2017. jan. 30. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!