Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálta ezt? 16/F
Figyelt kérdés
Az egyik 13 éves lány ismerősöm, akit régóta ismerek, elég furcsa dolgokat csinált mostanába. A lényeg, hogy eléggé próbált furcsa módon közeledni.. De amit tegnap csinált nálunk, az volt a legkülönösebb.. Erről privátban írnék részleteket.. Miért próbált közeledni?2017. jan. 29. 07:04
1/8 anonim válasza:
Nekem leírhatod. Szerinted miért próbált közeledni?? Azért mert elakar rabolni és meg akar ölni?? Csak simán tetszel neki. Szerinted nincs olyan a világon, hogy a lányoknak az idősebb fiúk jönnek be?
7/8 anonim válasza:
Szia. Tudom hogy már "régebbi" a kérdés de nekem is írhatsz!☺
8/8 anonim válasza:
Írj nyugodtan, Épp hogy 14 vagyok, szóval megértem a korosztályom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!