Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt?
Van egy fiu aki egy osztallyal idosebb nallam. Nekem o nagyon tetszik es amikor elmegyunk egymas mellett,nem birom ki hogy ne nezzek ra. Es folyton csak ra gondolok es folyton elmosolygok ha latom.
Nem mondtam el neki h tetszik de valahogy rajott es amikor tesi oraja volt akkor elmondta az osztalyfonokomnek h nagyon nyomulok ra.
Pedig en semmit se csinaltam...nem is szoltam hozza vagy ilyesmi...viszont az o osztalyaba van 2 lany akik tenyleg nagyon nyomulnak ra de megsem oket mondta el...
Most nem merek a fiu szemebe nezni es felek h utal... :'(
Az a baj h most rairtam a fiura messengeren h "szia...mit mondtal az osztalyfonokomnek?"
Nem kellett volna ra irnom?
Most igy megjobban elrontottam mindent?
Kerlek valaszoljatok sokan es ha tudtok akkor tanacsot is adhattok!!! (Nagyon jol jonne!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!