Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban,akivel néha szoktam beszélgetni,mivel együtt vannak lyukasóráink. Eddig én általában olyan nacikban jártam suliba,amelyek tóbbet takarnak. Most pénteken nagyon meleg volt,ezért egy kis rövidnaciban mentem suliba. Ahogy bemegyek a terembe,el szoktam menni ez előtt a srác előtt,és most is ez volt,ránéztem,és láttam,hogy végignézett rajtam, és nézte a lábam meg a fenekem vagy valamit ott arra.Óra után visszamentem terembe,akkor is nézett lent,aztán egyszer közelebb mentem el előtte ,akkor is megnézte,aznap harmadjára,és akkor a szemei is kitágultak vagy hogy mondjam. :D Ennyire figyelemfelkeltő lenne a kis farmernaci? Aztán mikor a teremnél álltam,akkor egy másik srác is kijött,és ahogy elment mellettem,visszafordult,és megnézte a seggem. A barátnőmet megkérdeztem van-e rajta valami,nem azt nézik-e ,de semmi nem volt ott. Szerintetek miért bámulhattak meg ennyire?
2016. szept. 17. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert szép, formás feneked van, örülj neki :)

16f

2016. szept. 17. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. Azért.
2016. szept. 17. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Úúú. Tényleg nem érted? Leginkább egy példát mondok most pénteken volt a gyakorlat és ott ültünk a gyakorlat színhelyén és írtunk. Amikor egyszer el ment 2 lány testhez simuló pólóba és rövid feszesebb farmer nadrágban a tanár meg csak annyit mondott hogy akkor most meg várjuk míg el mennek és utána fojtathatjuk a munkát. Konklúzíó ha van egy lány rövid nadrágban ráadásul feszes akkor minden fiú azt fogja nézni és mondhat a tanár bármit jobb ha újból el mondja.
2016. szept. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!