Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztályban. Év eleje óta folyamatosan beszélgettünk,messengeren is. Szóba került az a bizonyos téma is...onnantol kezdve folyamatosan arrol irogattunk hogy milyen lenne velem,meg hogy ő velem akarja elveszíteni. Később képeket is akart rólam,en megmondtam neki hogy olyat amire ő gondol biztos nem fogok. De mindennap ezert könyörgött hogy küldjek már,hogy bizzak meg benne,meg senkinek nem fogja mutogatni.Mondam neki h persze aztan valamin osszeveszunk azt az lesz az elso hogy elkezdi mutogatni. Mondta hogy miert az lenne az elso,meg hogy nem tenne ilyet. Én hülye megbiztam benne és küldtem neki egyet. Igazabol semmi durva nincs benne,a hasam latszik meg a bugyim..az arcom se latszik. Azota jol osszevesztunk valamin,folyamatosan szekal,meg ocsarol. Ma tudtam meg hogy a kepet amit kuldtem neki megmutatta a haverjainsk,meg amiket irogattunk azt is..ma egesz nap ezzel csesztettek.Attol felek hogy elkezdik mutogatni mindenkinek es a fel suli rajtam fog röhögni. Tudom hogy hülyeséget csináltam,szoval ne gyertek ezzel:/ Haragszom rá,de legfokepp magamra hogy hittem neki.
2016. dec. 8. 16:55
 1/3 anonim válasza:
100%

Velem is hasonló szitu történt.De nekem hál' isten nem a képet mutogatta,mert megbeszéltük,hogy kitörli,hanem elmondta az egyik ellenségemnek,de nem lett nagy sztori belőle.Közelebbi barátaim nem ítélnek el mert a barátaim.A kérdésre válaszolva, valószínűleg nem is szeretett téged,ezzel abszolút nem elszomorítani szeretnélek.Szerintem csak ARRA kellettél neki.Nagyon sajnálom.Remélem megoldódik.Sok sikert.

15/L

2016. dec. 8. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Használd gombostűtartónak,hasznos lesz legalább! ;) 15/f Amugy ő egy k**sög b**i f**z,akinek nem n**i kell,hanem f**ok a s**gébe. Tudom,kedves vagyok. :DDD
2016. dec. 8. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazad van ha mar masra nem,legalabb erre jo lesz😁😏 ohh meg tuul kedves is vagy...;)
2016. dec. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!