Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feltekenyek lennetek, hogy ha a pasitok beszelne mas lanyokkal. Is?
Én eleve meg sem kérem, hogy ne beszéljen más lányokkal. Ugyanis bíznék benne, hogy tudjam szeret engem. Ha megcsal akkor meg nem kár érte, hogy kidobjam.
Ugye tudod, hogy a féltékenység, és az, hogy megszabod mit tehet mit nem az régen rossz???
"Mielott osszejottunk volna nagyon sok 1 ejszakas kalandja volt"
Ilyen emberrel minek jöttél össze?? Tini kategória, és máris sok egyéjszakás kapcsolat? Ez mondjuk rólad és róla is árulkodik....
#5: Senki nem mondta,hogy azért jöttél vele össze....
Egyébként igen, az lennék.
Hülyét tudok kapni ettől a szlengtől, hogy a "pasim". Ha valaki így hívja a párját, valószínűleg nagyon felszínes kis tini érzelmei lehetnek iránta /ergo, nem az igazi, csak szexre kell.. Istenem, ha legalább szereted, akkor hívd már máshogy, ne úgy, mint a p*csák.
Egyébként, nekem nincs pasim. Férjem van. Ha beszélne más nőkkel, nem lennék féltékeny.
De ha egy ilyen jó hátterű kapcsolatban lennék mint te, akkor elgondolkodnék rajta, hogy éppen kivel hempereg helyettem, vagy, hogy mikor fog dobni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!